Home » Blog » Inspiratie » Ode aan de liefde

Ode aan de liefde

door | 14 feb, 2020 | Inspiratie

Valentijnsdag

De afgelopen maanden heb ik hard gewerkt aan het bouwen en gereed maken van mijn nieuwe coachpraktijk. Later meer over de opening van EsZens. Nu eerst op de dag van de liefde een ode aan mijn grote liefde, Roddy Branderhorst. Hij heeft minstens zo hard meegewerkt en het mede mogelijk gemaakt dat ik de keuze kon maken om voor mezelf te beginnen.

Je zal maar zo’n man hebben… Zo eentje die je écht steunt in alles wat je doet. Zo eentje die niets raar vindt en je alle ruimte gunt om je dromen waar te maken. Iemand die begrijpt dat je ook dagen hebt dat je het even niet ziet zitten. En dat dat er allemaal mag zijn. Die mentale en emotionele steun is al een godsgeschenk. Maar het wordt nog mooier. Tijdens het bouwen van de nieuwe praktijk sloot hij de elektra aan, legde vloeren, installeerde de keuken en bouwde een fantastische veranda om het nieuwe pand. En deze man is ook nog creatief! De mooie foto’s op deze website, maakte hij. Het logo van mijn praktijk EsZens ontwierp hij. Het klinkt al behoorlijk zoetsappig niet? Een typische ‘kijk hoe mooi mijn leven is’ post.

Maar minder mooi kan ik dit echt niet maken. En daarom, dáárom, wil ik uit de grond van mijn hart mijn dankbaarheid en liefde uiten aan deze leuke, lieve en mooie man!

Over mij

Als ik mezelf helemaal zou afpellen blijft er in essentie liefde en vrijheid over. Vanuit deze essentie coach en werk ik.

 

Interessante berichten

Gerelateerde artikelen

De stilte van de winter

De stilte van de winter

Als je naar de natuur kijkt zie je dat zij in de winter in rust is. De stilte van de winter helpt je naar binnen te keren. Het is het perfecte seizoen om lichaam en geest te ontspannen. Een individuele winter retraite kan je daarbij helpen.

lees verder

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin