Beleving & ontspanning

Je wilt genieten van een mooie beleving

Eszens is de plek waar liefde, vrijheid, natuur en inspiratie samenkomen. Deze beleving deel ik graag met je. Je kunt hier op verschillende manieren genieten van de omgeving en de natuur. Je kunt hier overnachten in een Bell tent en ik heb een ruimte die uitnodigt tot creativiteit en ontspanning. Hier coach ik mensen, geef ik massages en retraites. Hier moet niets en mag je helemaal jezelf zijn.

Deze plek nodigt mij steeds weer uit om vanuit ontspanning nieuwe dingen te creëren. Mijn dienstenaanbod is dan ook dynamisch en zal zich steeds ontwikkelen op basis van de behoefte van klanten, mijn eigen inspiratie en mooie samenwerkingsverbanden.

Ik wil dat jij een goed verzorgde  beleving hebt en zorg daarom ook altijd voor een hapje en een drankje.

Geniet van een mooie beleving bij EsZens

Geniet van een ontspannings massage

Geniet van een bijzondere overnachting

Geniet van een individuele retraite

Geniet van een arrangement massage en natuur

Boek een bijzonder kajak uitje op het water

Je kunt kiezen uit de vroege vogelsessie met brunch of de middagsessie met lunch. Na een hartelijk ontvangst word je geïnformeerd over de omgeving en de vaarroutes.

Ben je een echte natuurliefhebber en hou je van rust? Dan raden we de vroege vogelsessie aan, zo geniet je nog meer van wat de natuur te bieden heeft. Je kunt rond 7 uur starten en na afloop staat er een heerlijke brunch op je te wachten.

De middagsessie start rond 12 uur. Je begint met een heerlijke lunch om vervolgens het water op te gaan.

Bij beide sessies kun je 3 uur lang gebruik maken van de kajak.
Kosten €40,- pp

 

 

‘Uitkijkend over de Afgedamde Maas, waarin de ochtendzon schittert, loop ik over de de dijk die de bewoonde wereld afschermt van het water. Aan die dijk, op een prachtige, rustige plek in het groen, staat Eszens, de coaching praktijk van Ester, waar ik bij aankomst warm welkom word geheten voor een “inspiratie-sessie”.

Samen met drie andere vrouwen, mag ik in de prachtige ruimte die Ester daar heeft neergezet, me een ochtend buigen over een aantal vragen. Vragen waarop het antwoord al in mij verborgen zit, maar nog niet eerder zo duidelijk naar boven was gekomen.

Ester is open, heeft een warme, liefdevolle persoonlijkheid en weet als geen ander de vrijheid en veiligheid te creëren, die nodig is om dat uit te durven spreken wat je normaal misschien niet zo gemakkelijk zou doen.

Een bijzondere ochtend, waarvan ik meer rust in mezelf en nieuwe inspiratie heb mogen meenemen naar huis.’

Loes Slagmolen

‘Het was voor mij een hele grote stap om een retraite te doen, maar ik heb me vanaf de eerst minuut ontspannen gevoelt bij je. Je hebt een hele goede vibe waar ik me meteen prettig en vrij bij voelde. Daardoor was het ook makkelijk om telkens een stapje verder te gaan en mijn nieuwsgierigheid te onderzoeken. Je bent een warm en open persoon en daar ben ik graag bij in de buurt.

Je ruimte is er fijn om in te zijn. Rustige en mooie aankleding en een prachtig uitzicht. En niet te vergeten de mooie natuur.
En dan het eten en “snoepen”. Wauw, je mag wel vaker voor me zorgen. Heerlijk gegeten.

Ik kijk nog regelmatig in het doosje dat je me hebt gegeven en de kaarten hebben een mooi plekje gekregen dat ik elke dag zie.
Nogmaals super bedankt voor deze mooie ervaring en je gaat me zeker nog eens terug zien. Het heeft me echt goed gedaan en ik heb mezelf beloofd om dit 1-2 keer per jaar aan mezelf cadeau te geven.’

Cindy

Werkwijze

Het aanbod op gebied van beleving en ontspanning is dynamisch en beweegt ook nog eens mee met de seizoenen. Op basis van mijn eigen inspiratie, behoefte van klanten en diverse samenwerkingverbanden ontstaat er steeds nieuw aanbod op het gebied van beleving en ontspanning. Wil je op de hoogte blijven volg mij dan ook op facebook.