Beleving & ontspanning

Je wilt genieten van een mooie beleving

Eszens is de plek waar liefde, vrijheid, natuur en inspiratie samenkomen. Deze beleving deel ik graag met je. Je kunt hier op verschillende manieren genieten van de omgeving en de natuur. Ik heb een ruimte die uitnodigt tot creativiteit en ontspanning. Hier coach ik mensen en hier geef ik inspiratiesessies. Hier moet niets en mag je helemaal jezelf zijn.

Deze plek nodigt mij steeds weer uit om vanuit ontspanning nieuwe dingen te creëren. Mijn dienstenaanbod is dan ook dynamisch en zal zich steeds ontwikkelen op basis van de behoefte van klanten, mijn eigen inspiratie en mooie samenwerkingsverbanden.

Ik wil dat jij een goed verzorgde  beleving hebt en zorg daarom ook altijd voor een hapje en een drankje.

Boek een bijzonder kajak uitje op het water

Je kunt kiezen uit de vroege vogelsessie met brunch of de middagsessie met lunch. Na een hartelijk ontvangst word je geïnformeerd over de omgeving en de vaarroutes.

Ben je een echte natuurliefhebber en hou je van rust? Dan raden we de vroege vogelsessie aan, zo geniet je nog meer van wat de natuur te bieden heeft. Je kunt rond 7 uur starten en na afloop staat er een heerlijke brunch op je te wachten.

De middagsessie start rond 12 uur. Je begint met een heerlijke lunch om vervolgens het water op te gaan.

Bij beide sessies kun je 3 uur lang gebruik maken van de kajak.
Kosten €35,- pp

 

 

Ontdek zelf hoe avontuur en ontspanning samenkomen.

Doe mee met een inspiratiesessie

Juist in deze tijd waarin je soms uitgedaagd wordt anders naar dingen te kijken nodig ik je uit om je te laten inspireren en stappen vooruit te zetten!

Wil jij jezelf ook naar een next level brengen, zonder moeten, zonder moeilijk gedoe maar door je eigen unieke kracht te volgen? Via een stappenplan gaan we in één sessie op een ontspannen manier ontdekken waar je momenteel staat en waar je naar toe wilt. Door middel van een aantal vragen vind jij antwoorden in jezelf. Je gaat met inspiratie, nieuwe inzichten en positieve energie naar huis zodat je nieuwe stappen kunt zetten die voor jou goed voelen.

De bijeenkomst is leuk, veilig en inspirerend. En natuurlijk zorg ik voor een hapje en drankje. Ben je erbij? Deelname kost €30,-.

“Uitkijkend over de Afgedamde Maas, waarin de ochtendzon schittert, loop ik over de de dijk die de bewoonde wereld afschermt van het water. Aan die dijk, op een prachtige, rustige plek in het groen, staat Eszens, de coaching praktijk van Ester, waar ik bij aankomst warm welkom word geheten voor een “inspiratie-sessie”.
Samen met drie andere vrouwen, mag ik in de prachtige ruimte die Ester daar heeft neergezet, me een ochtend buigen over een aantal vragen. Vragen waarop het antwoord al in mij verborgen zit, maar nog niet eerder zo duidelijk naar boven was gekomen.

Ester is open, heeft een warme, liefdevolle persoonlijkheid en weet als geen ander de vrijheid en veiligheid te creëren, die nodig is om dat uit te durven spreken wat je normaal misschien niet zo gemakkelijk zou doen.

Een bijzondere ochtend, waarvan ik meer rust in mezelf en nieuwe inspiratie heb mogen meenemen naar huis. “

Loes Slagmolen

Werkwijze

Het aanbod op gebied van beleving en ontspanning is dynamisch en beweegt ook nog eens mee met de seizoenen. Op basis van mijn eigen inspiratie, behoefte van klanten en diverse samenwerkingverbanden ontstaat er steeds nieuw aanbod op het gebied van beleving en ontspanning. Wil je op de hoogte blijven volg mij dan ook op facebook. 

Wil jij een uitje boeken of een inspiratiesessie bijwonen ?

Vul het formulier in voor meer informatie of om direct te boeken

Ik wil meer informatie over

11 + 15 =