Retraite

Te boeken tussen april en november

Voor wie?

Deze retraite biedt een individueel programma met een combinatie van coaching en ontspanning. De retraite is geschikt voor iedereen die:

♥ lichaam en geest wil ontspannen
♥ behoefte heeft aan innerlijke rust
♥ behoefte heeft aan tijd en ruimte om tot zichzelf te komen
♥ wil onderzoeken waar je staat en waar je naartoe wilt
♥ behoefte heeft aan iemand die met je meekijkt
♥ de schoonheid en rust van de natuur wil ervaren

Je overnacht in een sfeervol ingerichte Bell tent op privé terrein in een mooie natuurrijke omgeving.

Wat levert deze retraite jou op?

Deze retraite is perfect om echt tot rust te komen en te voelen wat jij nodig hebt. Er is aandacht voor lichaam, geest en ziel. Je hebt geen verplichtingen en je hoeft even geen rekening met je omgeving te houden.

Je ervaart dat je mag genieten van liefdevolle tijd en aandacht voor jezelf en hoe belangrijk dit is om mentaal en fysiek gezond en in balans te zijn en te blijven.

De coaching levert je helderheid op over waar je staat en wat je wilt. Je bent in verbinding met  jezelf.

Je bent uitgerust, geïnspireerd en vol energie.

Wat gaan we doen

Op basis van het intakegesprek en jouw behoeften wordt de invulling van je retraite eventueel aangepast en samengesteld.

Het basisprogramma bestaat uit coaching en ontspanning. Vaste onderdelen zijn: kennismaken, wandelen, coachgesprek, massage, verzorgde maaltijden en 1 of 2 overnachtingen. Bij 2 overnachting is er wat meer ruimte voor eigen tijd.

Optioneel zijn: kajakken, zwemmen, creatieve oefening, een opstelling en meditatie.

Kies je voor 1 overnachting dan starten we ‘s morgens om 10 uur en nemen we de volgende dag rond 11 uur afscheid. Kies je voor 2 overnachtingen dan starten we om 15 uur en nemen we dag 3 rond 11 uur afscheid.

The best project you’ll ever work on is you!

Praktische informatie

Vooraf hebben we een online intake gesprek waarin we beiden de ruimte hebben om te onderzoeken of er een match is.

Je overnacht in een ruim ingerichte Bell tent met een 2-persoonsbed en gaskachel. Je beschikt over privé sanitair buiten de tent. 

Je neemt mee: toiletspullen, wandelschoenen, zwemspullen bij mooi weer(strand 2 minuten loopafstand) en makkelijke kleding.

Gesprekken en massages vinden plaats in mijn sfeervolle praktijkruimte op hetzelfde terrein. Al het eten en drinken wordt verzorgd.

De retraite vindt plaats bij Eszens aan de Maasdijk 46 te Rijswijk Nb gelegen in een prachtige natuurrijke omgeving.

Deze mini retraite brengt jou ontspanning, energie en helderheid

Ontspanning

Productiviteit wordt vaak gezien als maatstaf voor ons gevoel van eigenwaarde. Tegenwoordig vinden we het vaak lastig om te ontspannen. Ontspanning is echter een van de meest belangrijke dingen om fysiek en mentaal gezond te blijven.

Energie

Je hebt een beperkte hoeveelheid energie per dag, hoe je deze besteedt is aan jou. Wanneer  je teveel energie geeft raak je opgebrand. Als je weet waar je energie van krijgt en wat je energie kost kun je bewust keuzes gaan maken om er voor te zorgen dat je voldoende energie hebt.

Helderheid

Als je continu aan staat, kan je geest niet tot rust komen. Wanneer je teveel in je hoofd zit, verlies je de verbinding met je gevoel. Als er rust is in je hoofd kun je beter verbinding maken met je gevoel en ontstaat er meer helderheid over wie je bent en wat jij wilt.

Wat anderen zeggen over de retraite

Wat heb ik ontzettend genoten! Een beetje in een andere wereld geweest, weg uit mijn hoofd, weg van pijn en verdriet. Dat was nodig maar alles hier heeft er ook werkelijk toe bijgedragen dat ik het zo mocht en kon beleven.

Dank voor je luisteren, je organische manier van werken en het heerlijke eten wat je voor mij met liefde hebt bereid.

Ontzettend bedankt voor de geweldige tijd. Ik ga naar huis verrijkt met enorm veel nieuwe inzichten die ik tijdens de coaching heb ‘gevoeld’.

Ik heb erg genoten van de prachtige omgeving, wat een rijkdom om hier te mogen zijn.

Wat zag ik er tegenop, zoals voor zo’n beetje alles de laatste tijd, maar allemaal voor niets. Het voelt erg goed en vertrouwd, dat ik alles gewoon los kan laten en weer voel wat ontspannen is. Alles is tot in de puntjes geregeld, de tent en tuin zijn zo stijlvol. En niet te vergeten het eten, wauw! Alles met zoveel liefde, enthousiasme en zorg. Ik ervaarde rust tijdens de creatieve activiteit en een leeg hoofd waar ik na lange tijd weer voldaan mee naar bed ging.

Wil jij je aanmelden voor een intake voor deze retraite?

Of meer informatie