Over mij

Over mij

Mijn naam is Ester Dielissen en ik ben eigenaar van coachpraktijk EsZens.  Ik woon samen met mijn vriend in een dijkwoning op het mooiste plekje in Rijswijk (NB). Ik ervaar hier rust en inspiratie. Hier wil ik niet alleen wonen maar ook werken zodat ik de fijne energie van deze plek kan delen met anderen. Naast ons huis bevindt zich dan ook mijn coachpraktijk waar ik je graag verwelkom.

De jaren voor de start van mijn coachpraktijk werkte ik als manager bij verschillende afdelingen in het sociale domein van de gemeente Rotterdam. Ik was gedreven, ik wilde een verschil maken, verbeteren, vernieuwen en iets zinvols doen. Ik wilde presteren, resultaten boeken en idealen nastreven. Ik wilde het voor iedereen goed doen en toch ook mijn eigen koers varen. Ondanks de successen die ik boekte voelde ik me niet meer voldaan. Ik voelde me beperkt en opgesloten in een systeem. Na een dramatische huilbui tijdens een managementoverleg kwam ik thuis te zitten. Ik was er nog steeds van overtuigd dat ik niet overspannen was. Ik had de signalen van mijn lichaam genegeerd, ik voelde ze niet eens meer. Zoveel mensen waren verbaasd, ik was toch altijd zo relaxt. Die relaxte natuur die ook echt bij mij hoort had plaats gemaakt voor enorme zelfcontrole.

Dit werd een keerpunt in mijn leven, wie wil ik zijn en wat wil ik doen? Ik leerde mijn grenzen te voelen en echt mijn eigen koers te gaan varen en mijn dromen waar te maken. Ik volgde de prachtige opleiding ‘intuïtief coachen’. Ik ben een coachpraktijk gestart om in vrijheid vanuit mijn hart, intuïtie en kennis anderen te begeleiden in ontwikkel- en levensvraagstukken. Ik ben er van overtuigd dat de antwoorden op persoonlijke vraagstukken in jezelf te vinden zijn. We zitten onszelf nogal eens in de weg door alle scripts die we ontwikkeld hebben gedurende ons leven. Daar komt bij dat de we in een hectische maatschappij leven vol met prikkels. Het vinden van een juiste balans en innerlijke rust is niet altijd eenvoudig. Ik begeleid jou graag op jouw weg. Dat doe ik omdat het mijn passie en verlangen is om jou te laten voelen wat je essentie is zodat je van daaruit kunt zijn wie je bent en keuzes kunt maken die goed voor jou voelen. Zo wil ik bijdragen aan een mooiere wereld met kwetsbare, krachtige en unieke mensen.

 

Volg mij op Social Media:
;

Hulpverlening

In 1999 haalde ik mijn HBO diploma Sociaal Pedagogische Hulpverlening aan de Avanshogeschool in Breda. Ik werkte o.a. 7 jaar als persoonlijk begeleidster in een dak- en thuislozenopvang voor jongvolwassenen in omgeving Rotterdam.

;

Management

In 2006 behaalde ik mijn diploma middenmanagement bij ICM in Rotterdam. Ik werkte 11 jaar als manager op verschillende sociale afdelingen van de gemeente Rotterdam. In deze jaren volgde ik diverse trainingen op het gebied van (verander)management en coaching.

;

Coachen

In 2019 behaalde ik mijn diploma intuïtief coachen bij IMC Mensontwikkeling in Westelbeers. Hiernaast volgde ik o.a. de verdiepingscursus systemisch werken. In 2019 maakte ik mijn droom waar en startte ik als ondernemer mijn coachpraktijk EsZens.

;

Masseren

In 2020 ben ik gestart met de cursus intuïtief massere bij Sabaaydi Massage Opleidingen.
In de jaren daarop volgde ik bij deze opleider verschillende vervolgcursussen waaronder Deep Tissue, Chi-wit en masseren met de onderarmen.

Hoe anderen mij ervaren

Ester is een betrokken en liefdevol mens. Ze luistert, observeert en is analytisch. Ze weet zonder te oordelen diepgang in het gesprek te brengen. Ze is een tikje eigenwijs, doet de dingen op haar eigen authentieke manier , maar maakt altijd plaats voor de ander. Bij Ester kan en mag ik compleet mezelf zijn.

Paulien van den Burg

Hogeschool hoofddocent, Windesheim Flevoland

Van Ester is er maar één. Ik ken niemand die mooier voorleeft hoe kwetsbaarheid je krachtig maakt. Dat Ester tot mijn beste vrienden behoort is dus heel cool. Natuurlijk hebben we het niet altijd over diepe, coachende dingen (zou heel vermoeiend zijn). Maar in the end is Ester voor mij een inspiratiebron. En een veilige haven omdat ik weet dat ik altijd bij haar terecht kan en alles bespreekbaar is.

Maarten Savelberg

Ondernemer

Het eerste wat bij mij opkomt als ik aan Ester denk is haar relaxte houding en warmte. Altijd geïnteresseerd en betrokken. Het gevoel dat het oke is, dat je oke bent. Maar boven alles is er vertrouwen, in haar kunnen en in haar zijn.

Debbie Dekker

Activeringscoach en trainer, Gemeente Rotterdam

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen?

Plan dan een gratis kennismakinggesprek of neem vrijblijvend contact met me op.