Retraite herfst en winter

De herfst is de tijd om los te laten, de winter het seizoen om naar binnen te keren. De perfecte seizoenen om te vertragen en tijd voor jezelf te nemen.

Voor wie?

 

Deze retraite biedt een individueel programma met een combinatie van coaching en ontspanning. De retraite is inclusief 1 of 2 overnachtingen. Je wordt voorzien van hapjes, drankjes en heerlijke vers bereide maaltijden. De mini retraite is geschikt voor iedereen die:

♥ lichaam en geest wil ontspannen
♥ behoefte heeft aan innerlijke rust
♥ behoefte heeft aan tijd en ruimte om tot zichzelf te komen
♥ wil onderzoeken waar je staat en waar je naartoe wilt
♥ behoefte heeft aan iemand die met je meekijkt
♥ de schoonheid en rust van de natuur wil ervaren

 

Wat levert deze mini retraite jou op?

Deze retraite is perfect om echt tot rust te komen en te voelen wat jij nodig hebt. Er is aandacht voor lichaam, geest en ziel. Je hebt geen verplichtingen en je hoeft even geen rekening met je omgeving te houden.

Je ervaart dat je mag genieten van liefdevolle tijd en aandacht voor jezelf en hoe belangrijk dit is om mentaal en fysiek gezond en in balans te zijn en te blijven.

De coaching levert je helderheid op over waar je staat en wat je wilt. De massage maakt dat je uit je hoofd gaat en meer aanwezig bent in je lichaam. Je bent in verbinding met  jezelf. Je voelt je gevoed door gezonde met liefde bereide voeding.

Je bent uitgerust, geïnspireerd en vol energie.

Wat gaan we doen

Je kunt kiezen uit een retraite met 1 of 2 overnachtingen.

Een retraite met 1 overnachting start om 10 uur en eindigt de volgende dag om 12 uur. Het programma ziet er bijvoorbeeld als volgt uit:
Ochtend: Kennismaken, wandeling en lunch. Middag:  coaching en creatieve oefening. Avond: Diner en eigen tijd. Ochtend dag 2: ontbijt, meditatie,  massage en afsluiting om 12 uur.

Bij een retraite met 2 overnachtingen ontvang ik je de eerste dag om 15 uur en sluiten we de laatste dag om 11 uur af. Het programma heeft dezelfde onderdelen met meer eigen tijd, mogelijkheid tot een begeleide koude duik in de Maas en een extra massage en/of coachgesprek.

De natuur heeft geen haast en toch komt alles af. 

Praktische informatie

Vooraf hebben we een (online) intake gesprek waarin we beiden de ruimte hebben om te onderzoeken of er een match is en de retraite op jouw persoonlijke behoefte af te stemmen.

Je overnacht in een mooie nabijgelegen B&B met een prachtige wandeltuin en een jacuzzi om lekker te ontspannen.

Vanaf eind april is het mogelijk om in de Bell tent te slapen. 

Je neemt mee: toiletspullen, wandelschoenen, zwemspullen bij koude duik in de Maas en makkelijke kleding.

Gesprekken en massages vinden plaats in mijn sfeervolle praktijkruimte. Al het eten en drinken wordt verzorgd.

De retraite vindt plaats bij Eszens aan de Maasdijk 46 te Rijswijk Nb gelegen in een prachtige natuurrijke omgeving.

Deze mini retraite brengt jou ontspanning, energie en helderheid

Ontspanning

Productiviteit wordt vaak gezien als maatstaf voor ons gevoel van eigenwaarde. Tegenwoordig vinden we het vaak lastig om te ontspannen. Ontspanning is echter een van de meest belangrijke dingen om fysiek en mentaal gezond te blijven.

Energie

Je hebt een beperkte hoeveelheid energie per dag, hoe je deze besteedt is aan jou. Wanneer  je teveel energie geeft raak je opgebrand. Als je weet waar je energie van krijgt en wat je energie kost kun je bewust keuzes gaan maken om er voor te zorgen dat je voldoende energie hebt.

Helderheid

Als je continu aan staat, kan je geest niet tot rust komen. Wanneer je teveel in je hoofd zit, verlies je de verbinding met je gevoel. Als er rust is in je hoofd kun je beter verbinding maken met je gevoel en ontstaat er meer helderheid over wie je bent en wat jij wilt.

Wat anderen zeggen over de retraite

Wat heb ik ontzettend genoten! Een beetje in een andere wereld geweest, weg uit mijn hoofd, weg van pijn en verdriet. Dat was nodig maar alles hier heeft er ook werkelijk toe bijgedragen dat ik het zo mocht en kon beleven.

Dank voor je luisteren, je organische manier van werken en het heerlijke eten wat je voor mij met liefde hebt bereid.

Ontzettend bedankt voor de geweldige tijd. Ik ga naar huis verrijkt met enorm veel nieuwe inzichten die ik tijdens de coaching heb ‘gevoeld’.

Ik heb erg genoten van de prachtige omgeving, wat een rijkdom om hier te mogen zijn.

Wat zag ik er tegenop, zoals voor zo’n beetje alles de laatste tijd, maar allemaal voor niets. Het voelt erg goed en vertrouwd, dat ik alles gewoon los kan laten en weer voel wat ontspannen is. Alles is tot in de puntjes geregeld, de tent en tuin zijn zo stijlvol. En niet te vergeten het eten, wauw! Alles met zoveel liefde, enthousiasme en zorg. Ik ervaarde rust tijdens de creatieve activiteit en een leeg hoofd waar ik na lange tijd weer voldaan mee naar bed ging.

Wil jij je aanmelden voor een intake voor deze retraite?

Of meer informatie