Individuele coaching

Je wilt iets veranderen

Heb je het gevoel dat je iets wilt veranderen in je leven, maar je weet niet goed wat of hoe of heb je het gevoel op een kruispunt te staan en keuzes te moeten maken.

Of misschien herken je jezelf in één van de volgende punten: Je hebt het gevoel dat het leven je overkomt. Je hebt moeite met het vinden van een goede balans. Je vindt het lastig om keuzes te maken. Je hebt moeite met grenzen aangeven. Je hebt moeite jezelf te zijn in bepaalde situaties. Je ervaart te weinig grip op je leven. Je hebt last van spanning en stress. Je zit veel in je hoofd. Je bent niet tevreden met je huidige levenssituatie.

En je hebt behoefte aan ondersteuning

Tijdens individuele coaching help ik je bij persoonlijke ontwikkelvraagstukken privé of in je werk. We onderzoeken je vraag of vragen: “Wat wil je écht en waar heb je behoefte aan?”. We gaan terug naar jouw essentie om de antwoorden op je vragen te vinden. Door onze sessies word jij je bewust van je gedachtes, gevoelens en patronen. Er ontstaat helderheid over wie je bent en wat je wilt, zodat je bewust keuzes kunt gaan maken die goed voor jou zijn. Tijdens de coaching gebruik ik intuïtief verschillende methodes. Ik werk o.a. met systemische opstellingen, voice dialogue en natuurcoaching. De coaching vindt plaats in mijn praktijk, een mooie grote ruimte midden in de natuur.

Ontdek je kracht door kwetsbaar te durven zijn

Mijn ervaring als coach

In 2017 raakte ik overspannen. In mij schuurde het al een tijdje. Ik was op zoek naar meer om er uiteindelijk achter te komen dat ik vooral op zoek was naar de verbinding met mezelf. Het was een periode waarin mijn ratio de overhand nam en ik steeds meer het contact met mijn gevoel kwijtraakte. ‘Ik kan alles aan’ dacht ik, zolang ik maar in control ben met mezelf. Dit hield ik niet vol. Het werd een keerpunt in mijn leven. Uiteindelijk koos ik ervoor mijn baan als manager op te zeggen en mijn dromen waar te maken. Ik startte mijn coachpraktijk EsZens. Na eerst zelf een intensief coachtraject te doorlopen, volgde ik de opleiding ‘intuïtief coachen’ waardoor ik nu geaccrediteerd coach ben. Ook ben ik aangesloten bij de NOBCO, de Nederlandse Orde van Beroepscoaches. Ik heb jarenlange ervaring als manager in grote organisaties. Hier gaf ik leiding aan teams en coachte ik medewerkers. Ik heb hierdoor inzicht in de uitdagingen en dilemma´s die je tegen kunt komen op je werk en in je privé leven.

Het is mijn missie om helderheid, vrijheid en bewustzijn te brengen in jouw leven.

Helderheid

Helderheid geeft rust. Zonder ruis in je hoofd kun je optimaal denken en zijn. Als je je los maakt van bepaalde gewoonten en patronen kan er helderheid ontstaan. Wanneer je helderheid hebt over een situatie is er eenvoud en focus. Je weet welke acties je kunt gaan nemen.

Vrijheid

Vrijheid zit voor een groot deel in jezelf. Wanneer je echt vrijheid ervaart heb je zelf de regie op je leven. Je kunt jezelf zijn zonder je beperkt te voelen en je durft te vertrouwen op jezelf. Je bent niet bezig met jezelf aan te passen of het anderen naar de zin te maken.

Bewustzijn

Wanneer je met je volle bewustzijn in het hier en nu bent kun je iedere situatie zien zoals deze werkelijk is, zonder oordeel. Door je bewust te zijn van je eigen gedachten, patronen en overtuigingen ontdek je wat er zich echt in jou afspeelt en wat je werkelijke verlangens zijn.

Werkwijze

Ik ben nieuwsgierig naar wie jij bent en coach jou graag op essentiële levensvragen.  We hebben een gelijkwaardige relatie waarbinnen jij bereid bent gecoacht te worden. Ik vind het belangrijk dat we een klik hebben voordat we een traject met elkaar aangaan. Ik bied je graag een gratis kennismakingsgesprek aan. Dit kan online of in mijn praktijk. Wanneer we beiden het vertrouwen hebben dat een traject jou wat op gaat leveren kunnen we een intakegesprek plannen. Hier bespreken we uitgebreid jouw coachvraag.

Wil jij een gratis kennismakingsgesprek?

Of wil je de mogelijkheden van individuele coaching particulier of zakelijk bespreken?