Bijzonder overnachten in een Bell tent

Gesloten tussen 1 november en 15 april

Bijzonder overnachten met ontbijt

Bij EsZens kun je bijzonder overnachten in een sfeervol ingerichte Bell tent. ‘s Morgens geniet je van een verzorgd ontbijt.

Je verblijft op een mooie locatie in een natuurrijke omgeving. Jullie zijn de enige gasten waardoor je alle privacy hebt en gebruik kunt maken van privé sanitair. Daarnaast beschik je over voldoende buitenruimte om te relaxen.

Je verblijft in omgeving Woudrichem bij EsZens gelegen aan een dijk aan de Maas. Het strandje is op 2 minuten loopafstand, hier zie je aan de overkant Slot Loevestein liggen.

Je kunt in de omgeving prachtig wandelen, fietsen en kajakken. Ik geef je graag tips over de omgeving en leuke restaurantjes.

Wat is inbegrepen?

De bijzondere overnachting is in een sfeervol ingerichte Bell tent met een 2 persoonsbed. Inbegrepen:

– ontbijt
– electriciteit 220V en WiFi in tent
– privé sanitair
– beddengoed
– gebruik servies en koelkast (in Paviljoen)
– picknicktafel, zitjes en ligstoelen
– gebruik bakplaat
– gratis koffie en thee
– gebruik paviljoen 

Nature is not a place to visit. It is home.

 Je verblijf nog leuker maken!

Wil je je bijzondere overnachting uitbreiden met andere diensten van EsZens? Dat kan natuurlijk!

Je kunt een kajak huren of een massage boeken. Kajaks boek je voor €35,- pp en een ontspanningsmassage van een uur voor €60,- .

Extra voordelig is het Zen & Zin arrangement. Onderaan de pagina staat wat dit inhoudt en wat de kosten zijn.

Praktische informatie

Je verblijft op privé terrein. Je hebt veel privacy en je eigen buitenruimte. Onze tuin en woonhuis zijn op hetzelfde terrein dus we komen elkaar zeker tegen.

Het ontbijt wordt buiten geserveerd of bij minder goed weer in het Paviljoen (zie foto) dat zich tegenover de Bell tent bevindt.

Wil je graag met meer dan 2 mensen komen informeer dan even naar de mogelijkheden. Je kunt met maximaal 4 personen overnachten in de tent. Kinderen tot 8 jaar gratis.

Verder kun je hier gratis parkeren en hoewel er een hangslot op de tent zit kun je persoonlijke spullen bij mij achter laten om veilig te bewaren.

Wil je een overnachting of arrangement reserveren

Of meer informatie