Home » Blog » Nieuws » De opening van EsZens

De opening van EsZens

door | 16 feb, 2020 | Nieuws

Terwijl buiten de storm Dennis tekeer gaat leg ik de laatste hand aan mijn nieuwe website. 18 februari wordt deze gelanceerd. Na een periode van bouwen en investeren kan ik dan eindelijk echt aan de slag met mijn droombaan. Eén van mijn dromen was een werkplek bij huis. Een eigen praktijkruimte op een plek waar ik zo graag ben en die ik graag met anderen deel. Ook wilde ik een eigen onderneming zodat ik de dingen op mijn manier vanuit mijn hart kan doen.

Ik kijk uit naar de lente, waarin alles heerlijk mag gaan bloeien. Vanaf half maart kan ik mensen ontvangen in mijn eigen ruimte. In het voorjaar komen er open dagen van de praktijk. Je kunt dan kennismaken met mij, de ruimte en omgeving zien en folders meenemen over mijn diensten. En er is taart, want de opening is voor mij een moment om te vieren en delen. Uiteraard volgt er nog een uitnodiging voor de open dagen.

Ik heb deze website met veel liefde, aandacht en plezier gemaakt. Hierbij heb ik gebruik gemaakt van de begeleiding van Bloom, het complete websitesysteem voor coaches en therapeuten. Absoluut een aanrader.

Wil je meer weten over mij en wat ik doe bekijk dan vooral de rest van mijn website. Heb je vragen neem dan gerust contact met me op.

 

 

Heb je een vraag of wil je een gratis kennismakingsgesprek?

Over mij

Als ik mezelf helemaal zou afpellen blijft er in essentie liefde en vrijheid over. Vanuit deze essentie coach en werk ik.

 

Interessante berichten

Gerelateerde artikelen

De stilte van de winter

De stilte van de winter

Als je naar de natuur kijkt zie je dat zij in de winter in rust is. De stilte van de winter helpt je naar binnen te keren. Het is het perfecte seizoen om lichaam en geest te ontspannen. Een individuele winter retraite kan je daarbij helpen.

lees verder

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin