Home » Blog » Nieuws » Lichaam en geest ontspannen met een massage

Lichaam en geest ontspannen met een massage

door | 8 okt, 2020 | Nieuws

Een aandachtsvolle massage kan helend voelen voor lichaam en geest. De bewuste trage aanrakingen van een intuïtieve ontspanningsmassage nodigen je uit om uit je hoofd te komen en te voelen wat de massage met je lichaam doet.

In een periode dat ik zelf moeite had met ontspannen ging ik op zoek naar verschillende manieren om lichaam en geest te ontspannen. Ik kon zowel mijn hoofd als lichaam maar moeilijk ontspannen. Het was alsof ik continu ‘aan’ stond. Ook als ik niets deed ervaarde ik geen gevoel van ontspanning. Uiteindelijk gaf dit ook fysieke klachten. Een aantal dingen hielpen mij om echt te ontspannen waaronder bewust aandacht geven aan mijn lichaam met een ontspannende massage.

Nadat ik gestart ben met mijn coachpraktijk ontdekte ik dat veel mensen met stress gerelateerde klachten vooral zoeken naar manieren om te ontspannen en meer contact te maken met lichaam en gevoel. Toen ik iemand ontmoette die de opleiding intuïtief masseren aanbood heb ik dan ook niet lang getwijfeld en ben de cursus intuïtief masseren gaan volgen. Tijdens de cursus leer je masseren vanuit verbinding, gevoel en intuïtie. Je leert niet enkel technische grepen maar vooral om je af te stemmen op degene die je masseert. Door deze manier van aanraking ontstaat (lichaams)bewustwording, ontspanning en stimuleer je het zelfgenezend vermogen van het lichaam.

 Ik vind het heerlijk om een massage te geven. Doordat ik niet hoef na te denken over de grepen maar vanuit mijn hart masseer kom ik in een flow die ook voor mijzelf een prettige ervaring is. Intussen heb ik de smaak te pakken en ga ik verder met het volgen van verschillende massage cursussen bij Sabaaydi. Gun je je lichaam echt aandacht en wil je hier verbinding mee maken dan raad ik een intuïtieve massage aan.

Intuïtief masseren is een prachtige aanvulling op mijn coachingsaanbod. Een intuïtieve massage kan je helpen meer uit je hoofd in je lichaam te komen. Zonder te praten word je uitgenodigd om naar binnen te gaan en te voelen. Zeker voor mensen die stress ervaren en veel in hun hoofd zitten kan een intuïtieve massage verlichting bieden.

Ik neem uitgebreid de tijd voor een massage en bied deze aan in mijn sfeervolle praktijk gelegen in een mooie omgeving zodat je voor of na de massage ook nog kunt genieten van een wandeling in de natuur. Wanneer je dat prettig vindt kun je eerst gratis komen kennismaken. Kijk op mijn pagina massages voor de mogelijkheden en neem gerust contact op als je meer informatie wilt of mogelijkheden wilt bespreken.

 

Wil je een afspraak maken voor een massage?

Over mij

Als ik mezelf helemaal zou afpellen blijft er in essentie liefde en vrijheid over. Vanuit deze essentie coach en werk ik.

 

Interessante berichten

Categorieën

Gerelateerde artikelen

4 Reacties

 1. Aisha

  Ik ben een boom van een vrouw…1.59 lang.. een boom gemaakt van het fijnste, maar ook het grofste materiaal….je weet wat ze zeggen over oersterke bomen… Ze buigen, maar breken niet…voor mij was het de boom massage…zo noem ik het maar….mijn wortels werden eerst gewassen….met zorg..met liefde….hierna kregen mijn knoesten een flinke kneep….en tot slot werd mijn kern een vloeiende bewegingen gevolgd…energie kwam los wat ik zag als een wonderbaarlijk oranje lichtspel….vreugde in overvloed..dat gaf Ester mij …op een dag waarop het heel hard nodig was….zonder schuldgevoel ontvangen…sterke bomen breken niet, maar zullen in vreugde buigen..?..danki Ester?

  Reageer
  • Ester

   Wat mooi geschreven, heel graag gedaan❣️

   Reageer
 2. Heidi

  Vandaag een fantastische en fijne ontspanningsmassage gehad van Ester,
  ik ben weer een ervaring rijker, en wat voor ervaring, Ester is zeer betrokken met je,
  en ze laat je in je waarde, je voelt je helemaal op je gemak, en je kunt je heerlijk
  ontspannen in een geweldige mooie ruimte, midden in de natuur,
  lekker om weer even helemaal tot jezelf te komen!

  Ester bedankt voor de fantastische ervaring, je bent een kanjer!

  Liefs Heidi

  Reageer
  • Ester

   ? dankjewel! Met veel plezier en liefde gemasseerd vandaag!

   Reageer

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tweet
Share
Share
Pin