Home » Blog » Nieuws » Lekker in je vel het nieuwe jaar in!

Lekker in je vel het nieuwe jaar in!

door | 27 okt, 2020 | Inspiratie, Nieuws

‘Ik ben een levensgenieter en een Bourgondiër’. Onder die noemer heb ik heel lang kunnen volhouden niet al te gezond te leven. Tot er langzaam steeds meer kilo’s bij kwamen, de nicotine uit mijn poriën kwam en ik me niet lekker in mijn lichaam voelde. Stress versterkte dat nog eens, daardoor voelde ik überhaupt niet wat er zich in mijn lichaam afspeelde en gingen mijn hormonen ook nog met me aan de haal. Intussen is dit behoorlijk veranderd. Ik rook niet meer, eet veel gezonder, sport wekelijks en geniet meer dan ooit van al het moois dat het leven te bieden heeft.

Tijdens mijn wekelijkse rondje hardlopen over de dijk kwam ik laatst een nieuw bord tegen met ‘lifestylecoach’. Nieuwsgierig als ik ben heb ik thuis gegoogeld en de website bekeken. Ik zag een mooie jonge meid die diensten aanbiedt op het gebied van lifestyle coaching. Ze is deskundig op het gebied van sport, voeding en coaching. Ik nodig haar, Renée Schellekens, uit om kennis te maken en van gedachten te wisselen. Renée blijkt ook nog eens geboren in het huis waar ik nu woon! Toeval bestaat niet! Op deze vruchtbare grond komen we tot vruchtbare ideeën.

Renée blijkt bijna haar hele leven al bezig te zijn met gezond leven. Ze heeft nooit gerookt, altijd gesport en eet bewust en gezond. Ze heeft dan ook een perfect figuur. Maar al pratende merk ik dat gezond leven voor haar meer betekent dan een mooi figuur. Ze heeft het ook over zelfliefde, balans en doen wat bij je past. Zelf koos ik pas rond mijn 40ste om bewust gezond te leven en goed voor mijn lichaam te zorgen. Ik ken dus de vele uitdagingen die gezond leven met zich mee kunnen brengen, zoals stoppen met roken, regelmatig sporten, nieuwe gewoontes aanleren,  maar ook tijd nemen voor jezelf, ontspannen en echt naar je lichaam luisteren.

Hoewel bewust gezond leven pas na mijn 40ste kwam, vond ik het altijd al leuk om te verbinden en krijg ik energie van nieuwe ideeën en ondernemen. Allebei hebben we een missie op gebied van gezondheid en welzijn. We besluiten onze krachten te bundelen en dit jaar nog een eerste experiment samen te doen.

Wij geloven dat gezond leven niet gaat om de perfecte versie van jezelf na te streven. Wel om het beste uit jezelf te halen. In de challenge die wij aanbieden gaat het om bewust en gezond leven zodat je lekker in je vel gaat zitten. Het gaat over gezonde voeding, beweging, voldoende ontspanning, balans, lief zijn voor jezelf en een dosis humor en plezier.

Vaak weet je al heel veel over wat eigenlijk gezond voor je is maar kun je wel wat motivatie, inspiratie, discipline en kennis gebruiken. Dat en meer bieden wij jou in de 6 weken durende challenge ‘Lekker in je vel’.

Wil je meer informatie over de challenge

Of om je aan te melden

Over mij

Als ik mezelf helemaal zou afpellen blijft er in essentie liefde en vrijheid over. Vanuit deze essentie coach en werk ik.

 

Interessante berichten

Gerelateerde artikelen

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin