Lekker in je vel het nieuwe jaar in!

Voor wie?

Deze challenge is voor iedere vrouw die:

♥ fit het nieuwe jaar in wil
♥ zich energieker wil voelen
♥ gezond wil eten
♥ gemotiveerd en gestimuleerd wil worden om gezond te leven
♥ wil ontdekken dat gezond leven leuk is
♥ meer wil weten van haar hormoonhuishouding
♥ lief wil zijn voor haar lijf
♥ balans wil tussen inspanning en ontspanning

Je krijgt kennis over gezond leven, je gaat werken aan je persoonlijke doelen en je gaat verschillende manieren van bewegen en ontspannen ervaren.

Wat levert deze challenge jou op?

In zes bijeenkomsten gaan we aan de slag met jouw doelen op gebied van gezond leven. Je gaat ontdekken dat gezond leven leuk is en niet alleen maar afzien. Je gaat niet de perfecte versie van jezelf ontwikkelen maar de versie waar jij je het beste bij voelt. Wij geloven namelijk dat gezond leven bestaat uit de combinatie van gezonde voeding, voldoende beweging, zorgen voor voldoende ontspanning en lief zijn voor jezelf.

Je krijgt kennis over gezonde voeding, beweging, ontspanning en je hormoonhuishouding.

Je leert een gezonde levensstijl te ontwikkelen die bij jou past.

Je vindt balans, energie en leert bewust keuzes te maken wat goed voor je lichaam en geest is. Je bent vitaal en zit lekker in je vel!

Wat gaan we doen

Wij, Ester Dielissen, coach persoonlijke ontwikkeling en Renée Schellekens, leefstijlcoach en (orthomoleculair) voedingsdeskundige begeleiden en coachen je in 6 wekelijkse bijeenkomsten van 2 uur naar een gezonde, plezierige levensstijl die bij jou past.

Iedere week werk je aan persoonlijke doelen en bewegen we minimaal een half uur. De beweging kent een afwisseling van intensief tot ontspannend waarnaast je ook laagdrempelig kennis gaat maken met mediteren.

Daarnaast behandelen we steeds een ander thema waarover je kennis en oefeningen krijgt. De thema’s zijn: voeding, beweging, hormonen, ontspanning, zelfcompassie en balans in je leven.

The best project you’ll ever work on is you!

Praktische informatie

Zes weken lang hebben we iedere maandag een bijeenkomst van 19 tot 21 uur. We starten zodra de maatregelen dit weer toelaten. Wanneer het weer het toelaat, bewegen we zoveel mogelijk buiten.

De challenge is nieuw en daarom bieden we deze tegen een mooie prijs aan. Daarbij werken we met extra kleine groepen zodat we voldoende afstand kunnen houden. Dat betekent voor jou dat er veel ruimte is voor persoonlijke aandacht.

De challenge vindt plaats in praktijk Eszens aan de Maasdijk 46 te Rijswijk Nb gelegen in een prachtige natuurrijke omgeving.

Heb je interesse? Neem dan contact op.

Dit traject brengt jou vitaliteit, energie en balans

Vitaliteit

Vitaliteit is levenskracht en levenslust. Je zit zowel fysiek, mentaal als emotioneel lekker in je vel. Je staat positief in het leven en je hebt mentale veerkracht. Bezig zijn met vitaliteit is bezig zijn met goed zorgen voor jezelf.

Energie

Je hebt een beperkte hoeveelheid energie per dag, hoe je deze besteedt is aan jou. Als je weet waar je energie van krijgt en wat je energie kost kun je bewust keuzes gaan maken om er voor te zorgen dat je voldoende energie hebt.

Balans

De balans van het totaalplaatje van de dingen die je doet in je leven is voor iedereen anders. Het gaat erom dat je keuzes maakt die voor jou goed voelen, passen en haalbaar zijn in je huidige leven. Balans tussen inspanning en ontspanning.

Wil jij je aanmelden voor deze challenge?

Of meer informatie