Home » Blog » Nieuws » Bijzonder overnachten en mini retraites bij EsZens

Bijzonder overnachten en mini retraites bij EsZens

door | 11 jun, 2021 | Nieuws

Als alles samenvalt

Het is alsof alles eindelijk een beetje lijkt samen te vallen. Jaren geleden fantaseerde ik over een soort ‘boerderette’. Samen met een aantal leuke collega’s van de gemeente Rotterdam hadden we de wildste fantasieën hoe het zou zijn om een boerderette te beginnen. ‘Boerderette’ was gewoon een grappig zelf bedachte naam voor een mooie plek in de natuur. Een plek waar we workshops & trainingen konden geven, coachen, een kleine camping, iets met dieren en wellicht ook nog een moestuin. Grappig is dat onze appgroep nog steeds de ‘boerderette’ heet.

Nooit gedacht dat ik veel van deze droom ook echt zou waarmaken. Lange tijd mijmerde ik over de zogenaamde ‘boerderette’. Echt concreet was het niet, ik had er vooral een gevoel en een beeld bij. Nu jaren verder krijgt alles wél concreet vorm. Soms is het goed om niet te snel over te stappen naar het concreet maken van wat je wilt. Eerst maar eens voelen, mijmeren en het langzaam in vertrouwen laten ontstaan.

Gister kreeg ik eindelijk de bevestiging van de gemeente dat de omgevingsvergunning voor mijn nieuwe aanbod wordt toegekend. Dus nu mag ik officieel los!

Naast het coachen, masseren, trainen en verhuren van kajaks kun je vanaf heden ook bijzonder overnachten bij Eszens. Je kunt ook een voordelig Zin & Zen arrangement boeken wat bestaat uit 2 overnachtingen, ontbijt, gebruik kajaks en massages.

Heb je behoefte om er echt even helemaal uit te zijn en tot jezelf te komen dan kun je een mini retraite boeken. Deze individuele retraite bevat een programma dat bestaat uit coaching, beleving en ontspanning. Deze retraite is ook erg geschikt voor mensen met stress en burn-out gerelateerde klachten.

Dit weekend komen de eerste gasten overnachten. Dat mag gevierd en gedeeld worden! Daarom krijgt de eerste boeker van de mini retraite een bijzonder aanbod. Je betaalt slechts de helft van de prijs! Dus wees er snel bij, of ken je iemand voor wie je dit iets lijkt, deel dit mooie aanbod dan vooral!

Ik kijk er naar uit je te ontmoeten bij EsZens.

Wil je meer weten over bijzonder overnachten of het Zin en Zen arrangement?

Wil je meer weten over een mini retraite?

Over mij

Als ik mezelf helemaal zou afpellen blijft er in essentie liefde en vrijheid over. Vanuit deze essentie coach en werk ik.

 

Interessante berichten

Gerelateerde artikelen

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin