Home » Blog » Inspiratie » Leef je mooiste leven!

Leef je mooiste leven!

door | 16 sep, 2021 | Coaching, Inspiratie, Nieuws

Hoewel ik zelf een beetje de kriebels krijg van deze titel kon ik er gewoon niet omheen want, WOW, wat een mooi seizoen heb ik achter de rug!

Geïnspireerd door een oud-collega om hier een tipi tent neer te zetten om met wat vrienden te chillen besloot ik zo’n beetje diezelfde dag nog met mijn lief om zelf een tipitent neer te zetten en een soort minicamping te beginnen. Zogezegd bijna zo gedaan. Er moest een B&B vergunning komen en een sanitairgebouw voor de gasten zou ook wel handig zijn. Eerst op zoek naar de perfecte (tipi)tent en intussen werd het sanitair in rap tempo gebouwd. Uiteraard moest alles daarna mooi af gestyled worden. Ik hou van het proces van deze projecten. Het begint met een idee, dan ga je het gewoon doen, uitwerken en realiseren.

Hoe lastig het soms was om als startend ondernemer in coronatijd klanten te krijgen, zo makkelijk leken ze nu naar me toe te komen. Zelfs de vrolijke zefgemaakte richtingaanwijzer op de oprit leidde tot nieuwe klanten. Alsof het allemaal zo moest zijn. Vanaf afgelopen juni bied ik arrangementen met overnachtingen in een sfeervol ingerichte tent aan. Zo bestaat een ‘zin en zen arrangement’ bijvoorbeeld uit 2 overnachtingen met een massage, gebruik van kajaks en een vers ontbijt.

Daarnaast startte ik met individuele retraites op maat. Ik wilde graag weer meer met coaching doen, maar liever niet op de ‘uurtje factuurtje’ manier. Dat is niet zo mijn ding. En ja, ik wil ook iets delen van het ‘leef je mooiste leven’ gevoel. Ik wil een ervaring, een beleving geven waarin iemand voelt hoe het is om te ontspannen, dicht bij de natuur te zijn, helemaal jezelf te mogen zijn, te onthaasten en zo optimaal te kunnen genieten. Ik heb een basisprogramma maar iedere retraite verloopt anders.

De eerste retraite was ook voor mij een beetje spannend. Hoe zou ik het zelf vinden zo intensief met iemand samen door te brengen. Maar alle retraites waren werkelijk prachtig. Ik heb dan ook écht alleen maar hele leuke klanten! Hoewel een retraite zeker ook intensief is, mede omdat ik alles zelf doe inclusief de maaltijden bereiden, is er  toch altijd vanaf het begin een ontspannen sfeer. Er is ruimte en tijd voor stilte en voor een gesprek. De coaching is niet gebonden aan tijd en vorm. We hebben mooie gesprekken van mens tot mens. Er is tijd om met elkaar vertrouwd te raken en zo ontstaat de vorm voor coaching heel natuurlijk.

Ik vind het leuk jou te ontzorgen zodat je volop kunt genieten in het hier en nu. Alles wat ik in me heb en alles wat de omgeving te bieden heeft gebruik ik. Dat maakt het zo gaaf om te doen. Ik kan er alles in kwijt. Het verbinden met de natuur, coachen, fysiek bezig zijn, wandelen, kajakken, ‘doen’, creativiteit, masseren en mijn intuïtie inzetten.

Ik geniet ook van de voorbereidingen en besteed daar graag aandacht aan. Ik neem de tijd om de maaltijden voor te bereiden en gebruik hiervoor graag veel gezonde lokale producten. De ander zien genieten en ontspannen geeft mij energie. Het kunnen faciliteren in de behoefte aan onspanning en vrijheid en een stukje meelopen in de zoektocht naar antwoorden op levensvragen is prachtig om te doen. Deze manier past zo bij mij, ik doe dit echt met liefde.

Eind augustus genoot ik van een heerlijke vakantie. Bij terugkomst wachtten er 2 retraites op me. Vol energie, goede zin en geïnspireerd door deze ervaringen heb ik besloten het herfst- en winterseizoen (zolang mogelijk) gewoon door te gaan met dit aanbod. Alle seizoenen hebben namelijk zijn charmes en zijn prachtig om mee te werken. We blijven tijdens de retraites dus gewoon naar buiten gaan en genieten van wat de natuur te bieden heeft. De tent is bestendig tegen alle weersomstandigheden, hij blijft voorlopig staan en zal verwarmd worden. Als het echt vriest moet het buitensanitair afgesloten worden maar daar vinden we ook wel iets op.

De komende week ga ik brainstormen over extra aanpassingen in het programma zodat ze nog meer passen bij het herfst- en winterseizoen. Heb je ideeën, een specifieke behoefte of vraag, laat het me dan vooral weten.

Wil je meer informatie over een mini retraite of je direct aanmelden?

   

Over mij

Als ik mezelf helemaal zou afpellen blijft er in essentie liefde en vrijheid over. Vanuit deze essentie coach en werk ik.

 

Interessante berichten

Gerelateerde artikelen

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share
Share
Pin