Home » Blog » Inspiratie » Gun jezelf een inspiratiesessie om stappen vooruit te zetten

Gun jezelf een inspiratiesessie om stappen vooruit te zetten

door | 28 mei, 2020 | Inspiratie, Nieuws

Juist in deze tijd waarin je soms uitgedaagd wordt anders naar dingen te kijken nodig ik je uit om je te laten inspireren en stappen vooruit te zetten!

Wil jij jezelf ook naar een next level brengen, zonder moeten, zonder moeilijk gedoe maar door je eigen unieke kracht te volgen? Via een stappenplan gaan we in één sessie op een ontspannen manier ontdekken waar je momenteel staat en waar je naar toe wilt. Door middel van een aantal vragen vind jij antwoorden in jezelf. Je gaat met inspiratie, nieuwe inzichten en positieve energie naar huis zodat je nieuwe stappen kunt zetten die voor jou goed voelen.

Deze week ben ik gestart met het geven van inspiratiesessies. Ik vind werken met groepen heerlijk. Er is altijd een andere dynamiek waarin ik geniet van de nieuwe verbindingen die ontstaan. In deze tijd was het even zoeken hoe en wanneer ik hiermee kon starten. Geïnspireerd door Miranda de Jongh van coach-atelier.nl die al gestart was met kleine groepen en bij wie ik zelf een sessie volgde besloot ik niet langer te wachten.

Deze week ontving ik mijn eerste groep. Ik geniet er enorm van om te zien hoe in korte tijd ieder op zijn of haar unieke manier tot inzichten komt en er  besluiten genomen worden om weer een nieuwe stap vooruit te maken.

De bijeenkomst is leuk, veilig en inspirerend. En natuurlijk zorg ik voor een hapje en drankje. Ben je erbij?

Deelname kost €20,-. We werken voorlopig met kleine groepen (Max 6 inclusief mijzelf) zodat we voldoende afstand kunnen houden.

Er is nog plaats op de volgende data:

Maandag 1 juni 10 tot 12.30
Woensdag 3 juni van 10 tot 12.30
Donderdag 11 juni 19.30 tot 22.00

Het is me nu al duidelijk geworden dat deze sessies om een vervolg en verdieping vragen. Die gaan er zeker komen. Samen met Marika Berghuis  van ontdekkingskracht-coaching.nl steken we de koppen bij elkaar om mooie verdiepingstrajecten met thema’s zoals leiderschap in de tijd van corona crisis uit te werken. Ik kijk er nu al naar uit deze aan te gaan bieden.

Wat deelnemers over een sessie zeggen

Op een toplocatie in een warme en vertrouwde setting die Ester wist te creëren, heb ik een hele inspirerende ochtend beleefd. Vol positieve energie ben ik naar huis gegaan. Een echte aanrader om deel te nemen aan haar inspiratiebijeenkomsten!

Marika Berghuis

Coach, Ontdekkingskracht

Woensdagochtend, prachtige ochtend, op de fiets naar Ester. Warm ontvangst in een prachtige tuinkamer, direct in verbinding met de natuur. Dit voelt meteen veilig en rustgevend. Ester heeft de ochtend goed voorbereid, zelfs heerlijke hapjes staan voor ons klaar. Door verrassende vragen word ik samen met 4 andere vrouwen uitgedaagd om te horen hoe we op het moment in het leven staan en elkaar te wijzen op goede eigenschappen. In 2 uur tijd nieuwe energie en bevestiging de weg te blijven volgen die ik in wil slaan. Dankjewel Ester voor deze bijzondere ochtend en het mogen zijn op jouw prachtige locatie

Angelique van Berkel

Gun jij jezelf een inspiratiesessie?

Laat hier je gegevens achter en vermeld welke sessie je bij wilt wonen dan neem ik contact met je op.

Over mij

Als ik mezelf helemaal zou afpellen blijft er in essentie liefde en vrijheid over. Vanuit deze essentie coach en werk ik.

 

Interessante berichten

Categorieën

Gerelateerde artikelen

De stilte van de winter

De stilte van de winter

Als je naar de natuur kijkt zie je dat zij in de winter in rust is. De stilte van de winter helpt je naar binnen te keren. Het is het perfecte seizoen om lichaam en geest te ontspannen. Een individuele winter retraite kan je daarbij helpen.

lees verder

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tweet
Share
Share
Pin