Home » Blog » Inspiratie » Bruisbal

Bruisbal

door | 20 mei, 2020 | Inspiratie, Nieuws

Van coachpraktijk naar belevingscentrum

Vond je het een beetje stil vanuit Eszens? In mij was het allesbehalve stil! De open dagen gingen niet door, het werken met groepen kon niet plaatsvinden, het live-contact leek even geen optie.. Het werd stil van buiten maar ik voel me echt een bruisbal op zoek naar andere vormen om door te bruisen. En.. die nieuwe vormen komen er. Voor het ontstaan van de coachpraktijk fantaseerde ik al over wat ik voor de grap ‘mijn boerderette’ noemde. Ik wilde een plek in de natuur waar ik mensen op allerlei manieren een mooie beleving kon aanbieden. Met workshops, coaching, creatief bezig zijn, massages, de natuur in gaan.. Iets doen waardoor jij kan ontspannen zodat je helderheid, vrijheid en bewustzijn kunt ervaren. Door de coronacrisis is me eigenlijk de tijd gegeven om hier verder mee aan de slag te gaan. Amper begonnen en nu al uitbreiden? Ach, het is maar hoe je het bekijkt. Voor mij voelt het als verdieping, mijn hart volgen, nog meer naar de essentie van wat ik wil doen en aanbieden in plaats van mijzelf te beperken en me in hokjes laten duwen.

Ook coachen gaat bij mij over beleven, bij mij kom je niet alleen praten, ik wil jou laten ervaren en voelen waar de antwoorden op je vraagstukken zijn. Die zitten  niet alleen in je hoofd. Zoals het leven zich niet alleen in je hoofd afspeelt, maar juist in het hier en nu, in je gevoel, je lichaam en directe omgeving.

Je kunt bij mij terecht voor een mooie waardevolle beleving die niet alleen onder de noemer coaching plaatsvindt. Misschien heb je vooral behoefte aan ontspanning of juist wat meer avontuur? Het kan beiden. Ik neem je graag mee op pad. Binnenkort zie je op mijn site en Facebookpagina het aanbod voor een bijzonder uitje in de natuur op het water. Een ervaring die je zo ontspannen of avontuurlijk kunt maken als je zelf wilt. En het aanbod van EsZens zal zich gaandeweg uitbreiden onder de noemer ‘coachen, beleven en ontspannen’. Al die bruisende bubbeltjes zal ik niet in één keer over je uitstorten maar gaandeweg aanbieden. Kun je niet wachten en hou je van verrassingen, dan mag je alvast een uitje in de natuur op het water boeken. Laat je gegevens dan achter en ik bel jou terug voor meer informatie.

De komende periode beweeg ik mee met wat er speelt in deze periode, dat betekent dat ik mijn aanbod nu veel zal richten op activiteiten buiten zodat er voldoende ruimte is om afstand te houden. Tot snel!

 

Een bruisende groet, Ester

Over mij

Als ik mezelf helemaal zou afpellen blijft er in essentie liefde en vrijheid over. Vanuit deze essentie coach en werk ik.

 

Interessante berichten

Categorieën

Gerelateerde artikelen

0 Reacties

Verzend een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tweet
Share
Share
Pin