Zijn wie je bent en doen wat jij wilt

Een wereld met mensen die kwetsbaar mogen zijn én in hun kracht staan, dat is waar ik een bijdrage aan wil leveren.
Afspraak makenVertel me meer

Wat kan ik voor jou betekenen

Heb je een verlangen om iets te veranderen in je huidige leven, ben je bereid stappen te zetten en kun je wel wat ondersteuning gebruiken? Als coach kijk ik met je mee en ga jij onderzoeken wat je echt wilt, wat je tegenhoudt en wat er nodig is te komen waar je wilt zijn.  Je gaat je patronen doorzien en leert hoe je deze kunt doorbreken. Je gaat voelen wat er zich wezenlijk in jou afspeelt en je wordt je weer bewust van jouw verlangens en dromen. Je bent in staat concrete doelen te stellen en deze te realiseren.

Coachpraktijk EsZens

In mijn praktijk geef ik individuele coaching. Hier leer ik je (her)ontdekken wie je in essentie bent. Ik ben ervan overtuigd dat alle antwoorden in jezelf zitten en in ieder mens een verlangen schuilt om zichzelf te zijn.

Tijdens onze coachsessies laat ik je vooral veel ervaren en voelen. We praten niet alleen maar komen ook in beweging zodat hoofd én lichaam meedoen tijdens de sessies.

Ik begeleid je bewust te worden van je gedachten, gevoelens, patronen en overtuigingen. Wanneer je deze doorziet kun je de weg weer vrij maken om bewust te kiezen voor wie je wilt zijn en wat je wilt doen.

Wie ben ik

Als ik mezelf helemaal zou afpellen blijft er in essentie liefde en vrijheid over. Vanuit deze essentie coach ik.

Ik ben sensitief, creatief, en doelgericht. Ik hou van humor, warmte en eenvoud. Ik geef vertrouwen en helderheid. Kwetsbaarheid vind ik mooi, hier ontstaat verbinding met jezelf en anderen.

Ik heb het altijd interessant gevonden waarom mensen doen wat ze doen, wat ze beweegt, waarom ze zijn wie ze zijn. Ik geniet ervan mensen helemaal in hun kracht te zetten zodat ze hun ware essentie kunnen leven.

Wat klanten over mij zeggen

Ester heeft een grote intuïtieve en gevoelsmatige kracht. Bovendien is zij geduldig, leergierig, nieuwsgierig en oprecht geïnteresseerd. Dat maakt dat de sessies voelen als een ´gezamenlijk onderzoek´, een ´gezamenlijk avontuur´ wat daardoor al alleen maar winst betekent.
Ester luistert echt naar wat je zegt, en ook naar wat je niet zegt, wat je uitstraalt, ze vult niet in, oordeelt niet, maar vraagt door naar dat wat ze ziet, hoort en niet hoort.

B van Berkel

Ambulant hulpverlener

Ester is rustig en luistert erg goed. Ze haalt regelmatig dingen terug van wat ik eerder in de sessie vertelde, maar zelf even vergeten was, waardoor je verbanden kunt gaan leggen.
Ook is er geen tijdsdruk. Ester neemt ruimschoots de tijd per sessie, waardoor ik me gehoord en serieus genomen voel.
De vragen die Ester stelde, lieten me vaak anders over dingen nadenken. Dat is precies wat ik nodig had/heb.

Janneke

logopedist

Blogartikelen

Heb je een vraag?

Stuur deze dan via het onderstaande formulier, dan zal ik deze zo snel mogelijk beantwoorden.
Je kunt me ook bellen of whatsappen op 06 11626648.

5 + 8 =

We gaan zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals vermeld in ons privacybeleid.