Training 'Wie wil je zijn'

ivm covid-19 wordt de training voorlopig niet gegeven

Voor wie?

Heb je het gevoel dat er meer in je leven is dan je er nu uithaalt? Of heb je het gevoel dat je jezelf bent kwijtgeraakt? Wil je graag meer inzicht in wie je bent en wat je wilt?

Veel mensen worstelen weleens met de vragen ‘wie ben ik en wat wil ik nou eigenlijk?’ Wanneer je jezelf beter leert begrijpen is het makkelijker om keuzes te maken. Het helpt je om je persoonlijke richting te kiezen.

In de waan van de dag kom je er vaak niet aan toe stil te staan bij wat echt belangrijk is voor jou en bewust keuzes te maken die goed voor jou voelen. Heb je behoefte aan bezinning op je leven, je werk en wat voor jou echt van belang is? Dan is deze training wat voor jou!

Wat levert dit traject jou op?

In 4 dagdelen krijg je meer helderheid over wie je bent, wat je wilt en waar je energie van krijgt. Tijdens de training besteden we aandacht aan je gevoel en intuïtie. Door de verschillende oefeningen tijdens de training kom je meer in contact met jezelf en vind je de antwoorden die in jou zitten.

De training levert je antwoorden op, op vragen als: Waar sta ik nu? Wat voel ik nu? Wie wil ik zijn in dit leven? Wat vind ik echt belangrijk en welke kwaliteiten heb ik?

Je krijgt helderheid en inzicht over de richting die je op wil en kan. Je hebt energie en vertrouwen om keuzes te maken die goed voor jou voelen. Je gaat uit je hoofd en komt weer terug bij jezelf.

 

Spanning is wie je denkt te moeten zijn. Ontspanning is wie je bent.

Praktische informatie

De training bestaat uit 4 dagdelen verdeeld over 4 weken en duurt ongeveer 3,5 uur per keer.

De training is voor 4 tot 6 personen. Op die manier kan ik voldoende individuele aandacht geven.

De intentie is om de training te starten zodra de coronaregels het weer toelaten. Data worden gepland in overleg met de belangstellenden.

De training vindt plaats in mijn praktijk aan de Maasdijk 46 te Rijswijk NB gelegen in een prachtige natuurrijke omgeving.

Heb je interesse? Neem dan contact met me op. Dat kan via het contactformulier, per e-mail, per telefoon of whatsapp.

Dit traject brengt jou helderheid, energie en bewustzijn

Helderheid

Helderheid geeft rust. Zonder ruis in je hoofd kun je optimaal denken en zijn. Als je je los maakt van bepaalde gewoonten en patronen ontstaat er helderheid. Wanneer je helderheid hebt over een situatie is er eenvoud en focus. Je weet welke acties je kunt gaan nemen.

Energie

Je hebt een beperkte hoeveelheid energie per dag, hoe je deze besteedt is aan jou. Wanneer je jezelf bent maak je vooral keuzes die jou energie geven. Je geeft je grenzen aan en je weet wat goed voor je is. Je zorgt goed voor jezelf zodat je in balans bent en energiek in het leven staat. 

Bewustzijn

Wanneer je met je volle bewustzijn in het hier en nu bent, kun je iedere situatie zien zoals deze werkelijk is, zonder oordeel. Door je bewust te zijn van je eigen gedachten, patronen en overtuigingen ontdek je wat er zich echt in jou afspeelt en wat je werkelijke verlangens zijn.

Wil jij je aanmelden voor deze training?

Of meer informatie