Inspiratiesessie

Inspiratiesessie

Ben je op zoek naar wat je echt wilt?  Twijfel je over een nieuwe stap? Weet je niet goed hoe verder op gebied van werk of ondernemerschap?

Via een stappenplan gaan we in 1 sessie op een ontspannen manier ontdekken waar je momenteel staat en waar je naartoe wilt. Door middel van een aantal vragen vind jij antwoorden in jezelf. Je gaat met inspiratie nieuwe inzichten en positieve energie naar huis zodat je stappen kunt zetten die voor jou goed voelen.

De bijeenkomst is leuk, veilig en inspirerend.

Een inspiratiesessie kun je altijd volgen, het maakt niet uit wat je doet of waar je op dit moment in je leven staat, jij bent welkom.

Praktische informatie

Ik verwelkom je in mijn sfeervolle praktijk aan de Maasdijk 46 in Rijswijk Noord-Brabant.

Ik werk met kleine groepen van maximaal 6 deelnemers.

Huidige data:

Vrijdag 16 december 10.00 – 12.30

Woensdag 18 januari 10.00 – 12.30

Donderdag 16 februari 19.30 – 22.00

Deelname aan 1 sessie kost €35,-

Op een toplocatie in een warme en vertrouwde setting die ester wist te creëren, heb ik een hele inspirerende ochtend beleefd. Vol positieve energie ben ik naar huis gegaan. Een echte aanrader om deel te nemen aan haar inspiratiesessies!

Marika

Er is een warm ontvangst in een prachtige ruimte direct in verbinding met de natuur. Dit voelt meteen veilig en rustgevend. Door verrassende vragen worden we uitgedaagd om te horen hoe we op het moment in het leven staan.

Angelique

Ik wil me opgeven voor een inspiratiesessie of meer informatie opvragen