Speciale December aanbiedingen

Stel een vraag

Wat kan EsZens voor jou betekenen

Eszens biedt diensten aan op gebied van coaching, beleving en ontspanning. Je kunt hier genieten van een massage, een retraite, coaching of een workshop. Hier moet niets en mag je helemaal jezelf zijn.

De gehele maand december kun je genieten van verschillende aanbiedingen. De aanbieding geldt als je de dienst in december afneemt en betaalt maar hoeft niet in december zelf plaats te vinden.

Retraite herfst en winter

Decemberaanbieding: retraite met 1 overnachting €325,- ipv €445,-

Zoek je een unieke ervaring waarin je helemaal tot rust kunt komen en waar je volledig jezelf mag zijn dan is een retraite wellicht iets voor jou.

Ik geef individuele retraites in mijn praktijk in Rijswijk Noord-Brabant. Er is een basisprogramma voor lichaam en geest dat altijd aangepast wordt naar jouw persoonlijke behoeftes, energie en tempo. Je overnacht in een luxe B&B. De retraites zijn geheel verzorgd inclusief alle maaltijden.

We hebben eerst een gratis (telefonisch) intakegesprek en plannen samen een datum.

Workshop mediteren en ontspannen

Decemberaanbieding: Gratis meditatie avond

Ben je nieuwsgierig naar de workshop maar wil je eerst wel eens kennismaken met mij, de locatie en een eerste ervaring opdoen? Dan kun je een gratis meditatie avond bijwonen.

Je kunt je nog aanmelden voor de  gratis meditatieavond op donderdag 8 december. De workshop van 4 avonden start 12 januari. In februari start een tweede groep.

Klikt hieronder voor meer informatie en de exacte data en tijden.

Coachgesprek opstelling verlangen

Decemberaanbieding: 1 coachgesprek voor €60,- ipv €100,-

Weet je niet goed wat je wilt, of hoe een volgende stap te zetten. Twijfel je ergens over?

Je hebt wellicht weleens gehoord over familie of organisatieopstellingen. Tijdens dit coachgesprek stellen we je verlangen of een dillema op. Ik gebruik hiervoor een methodiek die haar oorsprong kent in het systemisch werk. Het is een speelse werkwijze waarin je nieuwe inzichten zult krijgen.

Als je in december een afspraak plant (die ook in het eerste kwartaal van 2023 mag plaatsvinden) betaal je slechts €60,-.

Kadobon massage

Decemberaanbieding: 1 massagebon voor  €50,- ipv €60,-

Ik geef intuïtieve massages die gericht zijn op ontspanning, lichaamsbewustzijn en verbinding.

Mijn massages helpen je om stress en spanningen die het dagelijkse leven met zich mee kunnen brengen los te laten. Zo kun je even helemaal tot jezelf te komen.

Je kunt iemand anders of jezelf deze massagebon  kado doen voor een massage van een uur. Ook leuk om te geven als kerstgeschenk!

Inspiratiesessie

Decemberaanbieding: boek voor 2 en betaal voor 1

Ben je op zoek naar wat je echt wilt? Twijfel je over een nieuwe stap? Weet je niet goed hoe verder op gebied van werk of ondernemerschap?
Via een stappenplan gaan we in 1 sessie op een ontspannen manier ontdekken waar je momenteel staat en waar je naartoe wilt. Door middel van een aantal vragen vind jij antwoorden in jezelf. Je gaat met inspiratie nieuwe inzichten en positieve energie naar huis zodat je stappen kunt zetten die voor jou goed voelen.

Als je in december voor 2 personen reserveert betaal je voor 1 persoon. De data en tijden vind je in de link hieronder.

Wie ben ik

Als ik mezelf helemaal zou afpellen blijft er in essentie liefde en vrijheid over. Vanuit deze essentie werk ik.

Ik ben sensitief, creatief, en doelgericht. Ik hou van humor, warmte en eenvoud. Ik geef vertrouwen en helderheid. Kwetsbaarheid vind ik mooi, hier ontstaat verbinding met jezelf en anderen.

 

Wil je gebruik maken van een decemberaanbieding?

Geef dan in het bericht aan van welk aanbod je gebruik wilt maken via het onderstaande formulier, dan zal ik deze zo snel mogelijk beantwoorden.
Je kunt me ook bellen of whatsappen op 06 11626648.

We gaan zorgvuldig met jouw gegevens om, zoals vermeld in ons privacybeleid.