Verwenarrangement

Massage en natuur

Een hele ochtend of middag ontspanning

Bij EsZens kun je een dagdeel boeken dat volledig in het teken staat van ontspanning en tijd voor jezelf. Je hoeft helemaal niets. Persoonlijke aandacht voor lichaam en geest in combinatie met natuur is ideaal om tot jezelf te komen en op te laden.

Het arrangement vindt plaats in mijn sfeervolle praktijk in een natuurrijke omgeving. Je kunt hier prachtig wandelen en tot rust komen.

Je wordt verwend met lekkernijen, een massage en een natuurwandeling. Tijdens de wandeling kijken we of je behoefte ligt bij een gesprek, de stilte of dat je aan de slag wilt met  inspirerende vragen.

Ik neem de tijd om jou een onbezorgde verzorgde tijd te geven.

Hoe ziet het arrangement eruit?

Je kiest voor een ochtendarrangement van 9 tot 13 uur of een middagarrangement van 13 tot 17 uur.

De ochtend of middag ziet er als volgt uit:

– ontvangst en kennismaking met lekkernij

– natuurwandeling met inspiratievragen,  stilte of wat ter sprake mag komen

– voetenbadritueel

– ontspanningsmassage van een uur

– afsluiting met lekkernij

De natuur heeft geen haast en toch komt alles af.

Praktische informatie

Ik verwelkom je in mijn sfeervolle praktijk aan de Maasdijk 46 in Rijswijk Noord-Brabant. We gaan ongeacht het weer altijd naar buiten om een natuurwandeling te maken dus zorg dat je hierop gekleed bent. Je kunt hier gratis parkeren.

Het is fijn als je zelf een badjas kunt meenemen. Een lunch is niet inbegrepen maar drankjes en lekkernijen wel. Heb je dieetwensen dan kun je die vooraf doorgeven. De hapjes zijn altijd vegetarisch.

De datum voor jouw arrangement plannen we per mail of telefonisch. Geef je iemand een arrangement kado dan kan de ontvanger zelf een datum met mij afstemmen.

 

Wil je een arrangement reserveren of aan iemand kado geven

Of meer informatie